Bestellingen en Retouren

Retourzenden en Service

Als u niet tevreden bent met uw bestelling of de bestelling voldoet niet aan uw verwachtingen, kunt u de producten retourzenden. Hieraan zijn een paar voorwaarden verbonden:

  • Het artikel dient binnen 14 dagen na aankoop te worden teruggestuurd in gesloten originele verpakking(en)
  • Indien wij per ongeluk een verkeerd product hebben gestuurd kunt u het retour zenden op onze kosten
  • Indien u mogelijk een verkeerd product heeft besteld, betaalt u zelf de retourkosten
  • Het artikel mag alleen worden teruggestuurd in onbeschadigde staat en in de originele verpakking
  • Het artikel dient compleet te zijn. Wij houden ons niet verantwoordelijk voor het beschadigen en zoekraken van het artikel of eventuele onderdelen.
  • U moet de pakbon meesturen

Voldoet uw retourzending aan deze voorwaarden, mail dan onze klantenservice met uw persoonlijke gegevens, de aankoopgegevens en de datum van verzending. U ontvangt binnen enkele werkdagen een reactie. Verpak vervolgens het artikel, voeg de pakbon,  toe en verstuur uw retourzending naar onderstaand adres:

123ragers.nl
t.a.v. klantenservice / retourzending
Munnikenweg 54
3905 MJ Veenendaal

Vraag bij uw verzending altijd een verzendbevestiging met Track & Trace code aan. Hiermee kunt u uw verzending volgen en krijgt u bericht als de retourzending goed is aangekomen. Wanneer u geen Track & Trace code aanvraagt, kunnen wij niet garanderen of de retourzending wel of niet in goede staat is aangekomen.

Als uw retourzending bij ons is aangekomen, ontvangt u een bevestiging via de mail. Wij storten vervolgens het aankoopbedrag terug op uw rekening of sturen u een nieuw artikel.

Wij streven ernaar de retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat het proces tot 14 dagen in beslag kan nemen. Neem contact op met onze klantenservice als u na 14 dagen nog geen bericht van ons heeft ontvangen.

Copyright © 2013-2018 123ragers.nl, Inc. All rights reserved.