Lactona

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Over Lactona

Lactona is ontstaan in 1933 in de Verenigde Staten, toen een tandarts een tandpasta onder de naam Lactona op de markt bracht. 21 jaar later worden de eerste tandenborstels van Lactona geproduceerd. Vanaf 1972 worden deze ook op de Nederlandse markt verkocht en 10 jaar later is de hele productie naar Nederland verplaatst.

In eerste instantie werden in de Lactona fabriek alleen tandenborstels geproduceerd, maar na mate het belang van mondverzorging groeide, nam ook de vraag naar andere mondverzorgingsproducten toe. In de jaren negentig werd ook ontdekt hoe belangrijk het is voor je gebit om interdentaal (de ruimtes tussen je tanden) te reinigen. Zo begon Lactona met de productie van haar ragers. Waar zij begonnen met maar 4 verschillende maten ragers, hebben zij inmiddels meerdere soorten ragers, allemaal in verschillende maten ontwikkeld. Met de productie van ragers is Lactona nu zelfs marktleider in Nederland.

De ontwikkeling van de Lactona producten is in samenwerking met Tandheelkundige Universiteiten en Opleidingen Mondzorgkunde en voldoen aan de ISO 9001:2000 norm. Lactona streeft voortdurend naar vernieuwing en verbetering van de kwaliteit van haar producten.

Lactona Ragers

Lactona heeft 3 verschillende soorten ragers; EasyClean, EasyDent en EasyGrip. Deze soorten zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende maten. Alle ragers van Lactona zijn geschikt voor het reinigen tussen tanden, kiezen, kronen, bruggen, implantaten en beugels. De borstels van de ragers bestaan uit, dicht op elkaar aangebrachte, nylon filamenten. De nylon filamenten zijn heel zacht, maar wel zeer stevig en zijn voorzien van een antibacteriele bescherming voor een nog effectievere werking tegen gaatjes en tandvleesproblemen. Om de draad van de ragers zit, ter bescherming, een kunststofcoating. Dit alles bij elkaar maakt de ragers erg fijn en effectief om veilig je mond te reinigen.

Lactona EasyClean

De borstels van de ragers van Lactona EasyClean hebben dezelfde doorsnee voor de hele borstel. De rager heeft een lange steel voor een optimaal bereik. Lactona EasyClean is verkrijgbaar in 9 verschillende maten.

Lactona EasyDent

Het verschil tussen de EasyClean en EasyDent is dat de EasyDent conisch is. Conisch wil zeggen dat de rager van smal naar breder loopt. Het grote voordeel is dat je hierdoor meerdere maten in 1 rager hebt, waardoor je maar 1 type rager nodig hebt voor de verschillende groottes van de interdentale ruimtes. De EasyDent ragers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Lactona EasyGrip

De borstels van de EasyGrip zijn hetzelfde als die van de EasyClean en EasyDent. Het verschil is dat de EasyGrip een zeshoekige vaste houder heeft. Dit is erg handig in het gebruik. Daarnaast hebben de EasyGrip ragers allemaal een hulsje waarmee je de houder kan verlengen en de rager hygiënisch kan opbergen. Deze ragers zijn verkrijgbaar in 8 verschillende maten.

Lactona aanbiedingen; eenvoudig online bestellen!

Ben jij op zoek naar de beste Lactona aanbiedingen? En wil je dit eenvoudig online bestellen? Dan ben je bij 123ragers.nl aan het goede adres. Hier vind je de beste prijzen en deals. Ontdek hier het hele Lactona assortiment en bestel meteen online. Zo kan je makkelijk en snel genieten van jouw producten en een frisse mond!

Gratis verzending

Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België

Snelle levering

Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? ontvang uw aankoopbedrag terug

Meer dan 50.000 klanten

Duizenden tevreden klanten gingen u voor
Copyright © 2013-2018 123ragers.nl, Inc. All rights reserved.