Interprox

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Interprox

Voor een goede mondverzorging is de reiniging van de ruimten tussen de tanden en kiezen erg belangrijk. Deze ruimten zijn erg moeilijk schoon te maken met een gewone tandenborstel. Gelukkig zijn er interdentale borsteltjes, die erg effectief zijn. Interprox heeft 3 verschillende soorten interdentale ragers. Alle 3 zijn ze verkrijgbaar in verschillende maten, om zowel de kleine als de grote ruimten tussen de tanden en kiezen te reinigen.

Interprox ragers

Deze Interprox ragers heetten voorheen Interprox premium. De Interprox ragers zijn verkrijgbaar in 8 verschillende maten. Deze ragers zijn vooral geschikt voor het reinigen van de interdentale ruimten vóór in de mond. Ze zijn ook geschikt voor zeer kleine interdentale ruimten. Ze zijn erg fijn in het gebruik vanwege het praktische handvat. Het ijzerdraadje is gecoat met plastic ter bescherming van elementen, vullingen en implantaten. De borstelhaartjes zijn gemaakt in twee kleuren, zodat u zowel tandplaque als bloedingen goed kunt waarnemen.

Interpox Plus

De ragers van Interprox Plus zijn verkrijgbaar in 9 verschillende maten. Het voordeel van de Interprox Plus borsteltjes is dat het handvat langer is en een hoek heeft. Hierdoor zijn ze geschikt voor de reiniging van de ruimten zowel vóór in de mond als tussen de kiezen aan de wangkant. Ook bij deze borstels is het ijzerdraad voorzien van een plastic coating ter bescherming van elementen, vullingen en implantaten. De borstelhaartjes zijn gemaakt in twee kleuren, zodat u zowel tandplaque als bloedingen goed kunt waarnemen.

Interprox Access

De Interprox Acces zijn vergelijkbaar met de Interprox Plus ragers. Ook met een hoek, alleen is het handvat nog langer. Hierdoor is de Interprox Acces met name geschikt voor de reiniging van de ruimten ver achter in de mond. Het extra lange handvat geeft ook een extra goede grip tijdens het reinigen. De Interprox Acces is hierdoor ook erg geschikt voor mensen met Parkinson en reuma. De Interprox Access zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Interprox Gel

Interprox heeft ook een gel, speciaal voor interdentale reiniging. De gel heeft een aangename smaak en maakt het reinigen nog gemakkelijker. De Interprox Gel bevat anti-plaque ingrediënten en Natriumfluoride. Op deze manier voorkomt het plaquevorming tussen tanden en kiezen, en gaat het effectief tandvleesproblemen en gaatjes tegen. De Gel verbetert de conditie van het tandvlees en is zeer veilig voor het tandglazuur.

Interprox ragers aanbiedingen; eenvoudig online bestellen!

Ben jij op zoek naar de beste Interprox aanbiedingen? En wil je dit eenvoudig online bestellen? Dan ben je bij 123ragers.nl aan het goede adres. Hier vind je de beste prijzen en deals. Ontdek hier het hele Lactona assortiment en bestel meteen online. Zo kan je makkelijk en snel genieten van jouw producten en een frisse mond!

Gratis verzending

Boven de €45.- leveren wij gratis in Nederland en België

Snelle levering

Op werkdagen voor 16:30 besteld, de volgende dag in huis

14 dagen bedenktijd

Niet tevreden? ontvang uw aankoopbedrag terug

Meer dan 50.000 klanten

Duizenden tevreden klanten gingen u voor
Copyright © 2013-2018 123ragers.nl, Inc. All rights reserved.